top of page

 Coaching 

voor jongeren

stressmanagement en talentonderzoek

Ervaar je tijdens je schoolloopbaan veel stress? Wanneer je zenuwstelsel overprikkeld is, wordt het alsmaar moeilijker om je goed te kunnen concentreren. Stress ondermijnt je cognitieve vaardigheden. Elke geeft je inzicht in hoe het stresssysteem werkt en hoe ons zenuwstelsel veel invloed uitoefent op ons gedrag. Je krijgt naast theoretische inzichten ook praktische toepassingen om jezelf terug tot rust te brengen. Na enkele sessies heb je genoeg tools om thuis zelf aan de slag te gaan zodat je meer ontspannen en kalmer door het leven kan gaan.

Elke helpt jongeren ook bij het zoeken naar en detecteren van hun talenten. Uitzoeken wie je bent en waar jouw talenten liggen, is één van de grote uitdagingen in de pubertijd. Deze analyse zetten we dan in om samen te zoeken naar de juiste studiekeuze voor het vervolgonderwijs. Elke gaat samen met de jongere op zoek naar antwoorden op deze 2 vraagstukken.

coachruimte 1_edited.jpg
EI-new-wit.png

"Mensen raken niet van streek door de gebeurtenissen,

maar door de manier waarop ze tegen die gebeurtenissen aankijken."

(EPICTETUS)

voor studenten

privélessen en studiebegeleiding 

Elke is gespecialiseerd in privélessen taal, voornamelijk Latijn, Frans en Nederlands. Zowel volwassenen als jongeren kunnen hun talen verder verfijnen door extra remediëring. Hier kan Elke bouwen op een ervaring van 20 jaar op didactisch en inhoudelijk niveau (gewezen docent in de lerarenopleiding en leerkracht secundair onderwijs). 
 

Wanneer de aanpak eerder een metaniveau vereist, zoals zelfmanagementvaardigheden waaronder organisatie, planning, timing, motivatie, structuur en leren leren, wordt er studiebegeleiding ingezet.

Elke 3.JPG
EI-new-wit.png

"Maak er een gewoonte van zorgvuldig te luisteren naar wat anderen vertellen en kruip, voor zover mogelijk, in de geest van de ander."

(MARCUS AURELIUS)

voor ouders

coaching

Worstel je soms met je jongere thuis? Heb je ooit het gevoel dat je je tiener precies niet meer kent, dat hij of zij jou ontglipt? Geen nood, dat is meestal normaal en hoort bij de ontwikkeling. Maar, ook al is het normaal, wil dit niet zeggen dat het leuk is. Integendeel, dit kwetst en is pijnlijk.

Samen bekijken en bespreken we in individuele sessies mogelijke incidenten die voorvallen en zoeken we naar tools om er handig mee om te gaan, zodat het leven in je gezin niet alleen voor je tiener, maar ook voor jou terug aangenaam leefbaar wordt.

coachruimte 3_edited.png
EI-new-wit.png

"Tegenslag is de beste gelegenheid om te tonen dan men karakter heeft."

(SENECA)

 voor bedrijven

motivatie

Heel trots op de samenwerking met Saskia Van de Zande, coördinator Centrum Oost regio Kempen. Samen bieden we aan het bedrijfsleven next level lezingen, webinars en workshops aan met betrekking tot welzijn op de werkplek. Een van de focuspunten is motivatie.

Motivatie is de meest essentiële drijvende kracht achter succesvolle teams en individuen. Onze benadering focust op het creëren van een inspirerende werkomgeving waar we de drive van uw medewerkers een duwtje in de rug geven. We laten u graag ervaren hoe motivatie de poort opent naar grootste prestaties en voldoening op de werkvloer. 

Zie ook:

https://centrumoostacademy.be/business/welzijn-op-de-werkplek/

en

www.maisonnouveaugeel.be

Foto centrum oost kempen_edited.jpg
EI-new-wit.png

"Het leven schenkt de stervelingen niets zonder zware arbeid."

(HORATIUS)

werking en tarieven

neem contact op bij vragen

1. voor jongeren

  • stressmanagement: € 60 (1u) 

  • talentonderzoek: € 60 (1u) 
     

2. voor studenten

  • privélessen: € 40 (1u)

  • studiebegeleiding: € 40 (1u)

3. voor ouders: coaching

  • individuele sessie: € 60 (1u)

 

Bij begeleiding op locatie wordt er een meerprijs aangerekend. Online begeleiding is ook mogelijk.

4. voor bedrijven:

  • workshops en trainingen met als focus 'motivatie'
    Offertes worden op maat gemaakt.

werkwijze.jpg
bottom of page