top of page

Vormingsaanbod

 infosessies

online

voor ouders van jongeren

  • ​Inspiratiesessie ‘het tienerbrein: optimaliseren van executieve functies en zelfzorg, met focus op slaap’: donderdag 23/03/2023, 19u30-20u30


PRAKTISCHE INFO: deelnameprijs: 12,5€ voor 1u, na inschrijving
(en betaling) wordt een teamslink verzonden.

 

voor onderwijsprofessionals (leerkrachten, leerlingbegeleiders ...)

  • Inspiratiesessie ‘motiveren’: woensdag 22/03/'23, 13u30 -15u

  • Inspiratiesessie ‘optimisme’: woensdag 19/04/'23, 13u30 - 15u


PRAKTISCHE INFO: deelnameprijs: 25€ per webinar, duur: 1,5u, na inschrijving (en betaling) wordt een teamslink verzonden, met attest van deelname na webinar


 

​​voor volwassenen

  • Inspiratiesessie ‘emotieregulatie’: dinsdag 02/05/'23, 19u30-20u30


PRAKTISCHE INFO: deelnameprijs: 12,5€ voor 1u, na inschrijving
(en betaling) wordt een teamslink verzonden.​

business-g6a0ab0d3a_1920.jpg
EI-new-wit.png

"Tegenslag is de beste gelegenheid
om te tonen dan men karakter heeft.
"

(SENECA)

Individuele trajecten op maat

via intakegesprek

PSYCHO-EDUCATIE: ‘Emotionele intelligentie voor jongeren’

'JE BREIN ALS BONDGENOOT'

Bij het volgen van dit traject krijg je meer inzicht in wat er speelt in je eigen brein bij de ontwikkeling van je emotionele intelligentie. Zowel op vlak van intrapersoonlijke intelligentie (zelfbewustzijn-zelfmanagement) als op vlak van interpersoonlijke intelligentie zijn onze hersenen tijdens onze tienerjaren volop in ontwikkeling. De hectische maatschappij waarin ons brein dient te overleven, maakt het opgroeien er niet gemakkelijker op.

Allerlei thema’s die we onder de loep nemen, waarbij theoretische inzichten gevolgd worden door praktische handvaten, gericht op jou als individu, maken je veerkrachtiger en wijzer zodat je obstakels die op je pad komen, het hoofd kan bieden, met als doel om sterker in het leven te staan.

PRAKTISCH

We maken eerst een afspraak voor een intakegesprek, waarbij er een introductie op alle facetten van emotionele intelligentie gegeven wordt. Er volgt ook een heel persoonlijke kennismaking waarbij we op zoek gaan naar concrete thema’s die je in je eigen traject aan bod wilt laten komen. We staan stil bij je belangrijkste uitdagingen en de manier waarop ik je kan helpen.

Je kan kiezen hoe je het traject wil doorlopen, hetzij fysiek bij mij in mijn praktijk, hetzij online (via teams).  Het intakegesprek duurt 60 minuten en kost 60€ (eerste sessie). Als je kiest voor een traject, plannen we 4 momenten in. 

Het traject zelf bestaat uit 4 sessies, tijdens iedere sessie wordt er 1 thema diepgaand behandeld. Het traject wordt dus op maat samengesteld, aangepast aan je noden. (kostprijs pakket: 220€)

Zie het als een investering in jezelf waar je levenslang de vruchten van zal plukken.

Dit traject wordt ook in het Engels aangeboden.

Elke 2.JPG
EI-new-wit.png

"Mensen raken niet van streek door de gebeurtenissen, maar door de manier waarop ze tegen die gebeurtenissen aankijken.."

(EPICTETUS)

Schrijf je in

vul het aanvraagformulier in

corona-ga0942048a_1920_edited.jpg

Bedankt voor je inschrijving. We nemen snel contact op!

bottom of page